Gossip Girl komt terug! Wegens tegenvallende kijkcijfers werd de serie dit jaar van de televisie gehaald, maar vanaf 29 november kunnen we weer genieten van de avonturen van Serena, Blair, Nate, Chuck en de rest.

Heel veel meiden waren teleurgesteld toen ze in februari hoorden dat Gossip Girl niet meer uitgezonden zou worden. Maar gelukkig heeft NET 5 zich eindelijk bedacht en zal de zender seizoen 3 van Gossip Girl binnenkort gaan uitzenden. Hopen dat ze zich niet weer bedenken!

Vanaf maandag 29 november om 21:30 uur kunnen we op NET 5 weer kijken naar Gossip Girl! Ik kan niet wachten, jij wel?

Hieronder alvast een voorproefje van seizoen 3.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=YkCBTdeDuPk[/pro-player]

Update: Gossip Girl is sinds het begin van 2011 weer van de buis. Na tegenvallende kijkcijfers heeft NET5 besloten dat ze in plaats van Gossip Girl het nieuwe programma Hawthorne gaan uitzenden. Wanneer en of Gossip Girl terug komt is nog niet bekend.