MAC komt voor de kerst van 2010 met een nieuwe collectie die de naam A Tartan Tale heeft gekregen. Deze collectie is zeer uitgebreid en bestaat uit drie delen. In dit artikel lees je over de producten uit de MAC A Tartan Tale Holiday Colour collectie.

De MAC Holiday Colour collectie bevat vijf oogpotloden waarmee je gemakkelijk een lijntje kunt tekenen. Deze oogpotloden vind je in de kleuren groen, blauw goudbruin. Er zijn drie verschillende tinten groen verkrijgbaar.

Je wangen kun je een mooi roze of goudbruin kleurtje geven met de poeder blush uit de A Tartan Tale Holiday Colour kerstcollectie van MAC.

Als je van poeder houdt, kun je kiezen voor de poederoogschaduw. Hierbij kun je kiezen uit een groene, een paarse en een donkergrijze. Mijn favoriet is de groene, al vind ik die andere twee ook erg mooi.

MAC heeft zelfs aan de nagels gedacht bij het ontwerpen van deze kerstcollectie. Veel keuze is er niet, maar de mensen die van bruine of rood/bruin houden hebben geluk. Persoonlijk vind ik rood/bruine nagellak erg mooi, het is weer eens iets anders.

Voor wie wel van oogschaduw maar niet van poeder houdt, zijn de andere zes kleuren oogschaduw ideaal. In de oogschaduwdoosjes is de Schotse ruit heel subtiel verwerkt. Je hebt de keuze uit te kleuren lichtgeel, lichtgroen, grijs, oranje, licht en donkerroze.

De lippenstift is er in vijf totaal verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lila, donkerbruin, lichtrood, donkerroze en zalm. Zelf vind ik de lichtrode het mooist, omdat deze niet zo ontzettend fel is.

Naast lippenstift bevat de A Tartan Tale Holiday Colour collectie ook vijf kleuren lipgloss. Eigenlijk houd ik niet zo van lipgloss omdat het vaak zo plakt, maar deze vind ik er wel mooi uitzien. Als je van onopvallend houdt, kies dan voor de subtiele kleuren zalm of lichtroze. Houd je wel van opvallen, ga dan voor de felroze, feloranje of de lila lipgloss.

De A Tartan Tale Holiday Colour collectie ligt vanaf morgen in de winkels. De andere twee delen van de MAC kerstcollectie vind je binnenkort op Meidenblog!