Moet je eigenlijk een bril dragen, maar zie je dat niet altijd helemaal zitten? Geen probleem, want dan zijn daglenzen een perfect alternatief.

Daglenzen zijn erg handig als je van look wilt veranderen bijvoorbeeld voor een avondje stappen. Maar ook als je een actief type bent zijn daglenzen een uitkomst. Want tijdens een lesje Zumba is een bril niet altijd even handig.

Daglenzen werken eigenlijk heel makkelijk en hygiënisch. Je neemt elke ochtend een fris paar lenzen en deze gooi je ‘s avonds gewoon weer weg. Hierdoor voorkom je al dat gedoe met een lenshouder en vloeistof en verklein je de kans op irritaties en allergieën.

Heb je nog nooit contactlenzen gedragen en wil je ze een keer proberen? SMS dan LENS naar 4411 en probeer de gratis DAILIES daglenzen. Als je sms’t maak je ook gelijk kans op prijzen als een Sony TV of laptop, een Wii of een Playstation. Neem een kijkje op de website en wie weet val jij wel in de prijzen.