Vanaf vanavond is Groeten uit de Rimboe weer terug op SBS 6. Je zou denken dat de mensen het programma al een beetje zat zijn want zo origineel is het niet meer. Maar daar heeft de producent iets op verzonnen, er zijn namelijk twee bijzondere gezinnen uitgekozen voor het nieuwe seizoen van Groeten uit de Rimboe.

Zo zorgt in dit nieuwe seizoen van Groeten uit de Rimboe de lilliputter familie Anin voor veel verbazing in de rimboe. Zoals je in het filmpje hieronder kunt zien, krijgen zij meteen bij aankomst al de vragen waar hun ouders zijn, of ze wel genoeg eten en of het wel echte mensen zijn. De familie Anin bestaat uit vader Max, moeder Tineke, zoon Edwin en dochter Naomi.

De familie Ditsel is juist iets te groot, niet qua hoeveelheid mensen maar meer in de omvang. Alle gezinsleden hebben namelijk overgewicht. De familie Ditsel bestaat uit vader Dinand, moeder Yvonne en zoons Joey en Davey. Daarnaast gaat Luuk, de beste vriend van Joey en Davey, ook mee op avontuur. De jongens hebben er allemaal erg veel zin in, maar hoelang zal dit zo blijven?

Persoonlijk ben ik wel benieuwd naar het nieuwe seizoen van Groeten uit de Rimboe. Het programma is vanaf vanavond wekelijks te zien om 21:30 uur op SBS 6.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=y1LAS_i_hzI[/pro-player]