Een enorme teleurstelling voor de fans van de realityserie The City. Gisteren heeft hoofdpersoon Whitney Port in de radioshow van Ryan Seacrest bekend gemaakt dat er geen nieuw seizoen meer komt van The City.

Het is nog niet zo lang geleden dat we gedag hebben gezegd tegen grote zus The Hills, maar nu moeten we ook afscheid nemen van The City. Er waren al een hele tijd speculaties over het einde van de realityserie The City en nu is dus bevestigd dat MTV er definitief mee stopt.

Hoofdpersoon Whitney Port heeft het er niet zo moeilijk mee. “Wanneer er een deur dicht gaat, zal er vanzelf een andere open gaan,” zijn de wijze woorden van Whitney. Gelukkig schijnt de realityster al wel bezig te zijn met andere projecten.

Persoonlijk vind ik het wel jammer dat The City ermee stopt, het was zo’n heerlijk no-nonsense programma.