Vanaf vanavond kunnen we weer lachen om de Japanse journaliste Ushi. Maar naast Ushi komt Wendy van Dijk ook met een nieuw typetje, namelijk de Amsterdamse Loesie. Vandaar ook dat het programma ditmaal Ushi & Loesie heet.

In elke aflevering van Ushi & Loesie roept Wendy van Dijk voor haar nieuwste typetje Loesie de hulp in van Chiel Montage. Hij heeft de eer prijzen uit te delen aan Nederlandse sterren. Twee fans van de desbetreffende ster mogen mee voor een ontmoeting en één daarvan is natuurlijk Loesie. De Amsterdamse Loesie heeft goede bedoelingen, maar zorgt toch voor onverwachte gebeurtenissen.

De Japanse journaliste Ushi neemt ook weer een aantal grote sterren in de maling. Ze krijgt hierbij hulp van een goede vriend of vriendin van de ster. In dit seizoen kunnen we onder andere zien hoe ze choreograaf en jurylid Dan Karaty te pakken heeft.

Ushi & Loesie is iedere zaterdag te zien om 20:00 uur op RTL 4.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=bbQ4voIwOjc&fmt=35[/pro-player]