Veel van ons dragen bepaalde kledingstukken niet, simpelweg omdat we denken dat het onze  billen dik laat lijken. Maar je kunt zoveel kanten op met kleding! Daarom heb ik een paar do’s en dont’s voor jou waarmee je jouw billen slanker laat lijken.

Do’s:

Laat je billen zien!
Wees trots op wat voor billen je hebt, ongeacht de grootte. Kies voor broeken en rokken met een goede pasvorm en laat je billen zien.

Kleur
Als je wilt dat mensen gaan kijken naar je billen moet je juist ervoor zorgen dat je onderkleding een lichte kleur heeft. Probeer dan ook je bovenkleding in een donkere kleur te dragen.

Dont’s

Strakke broeken
Hele strakke  broeken blijven in een zekere zin kleven aan je lichaam en laten hierdoor zien hoe groot of klein je billen zijn. Zorg er altijd voor dat de stof van je broek soepel valt en dat je erin kunt bewegen.

De kontzak
De kontzak op een broek is nog belangrijker dan je denkt! Het formaat en de vorm zijn heel erg belangrijk voor de vorm van je kont. Te grote kontzakken moet je echt vermijden, want daardoor lijkt je kont echt groot. Wanneer je juist kiest voor geen kontzakken kan dit ervoor zorgen dat je billen juist platter lijken.