Na Justin Bieber heeft ook Katy Perry een nagellakcollectie ontworpen voor het merk OPI. De collectie nagellak van Katy Perry voor OPI bestaat uit vijf nagellakjes met veel glitters.

De zangeres heeft een druk leventje op dit moment. Katy Perry is bezig met een schoenencollectie, heeft een nieuwe cd en haar tour begint bijna. Daarnaast gaat het gerucht dat ze deze week gaat trouwen en zal ze 10 november een optreden geven bij de Victoria’s Secret show.

Gelukkig heeft Katy Perry ook nog de tijd gevonden om een collectie nagellak voor OPI te ontwerpen. De namen van de nagellakjes komen van haar nummers. De meest bijzondere lak van de collectie is de black shatter lak. Deze lak scheurt als het ware wanneer het droog is, zo is de lak die eronder zit goed te zien. Hieronder een overzichtje van de namen en de kleuren nagellak.

  • Last Friday Night is een felblauwe lak met glitters.
  • Teenage Dream is een lichtroze lak met glitters.
  • The One That Got Away is dieppaars van kleur.
  • Not Like The Movies is groen met zilver.
  • Black Shatter is een zwarte lak.

De collectie nagellak van Katy Perry voor OPI is vanaf januari verkrijgbaar.