De nieuwe Essence make-up Trend Edition is geïnspireerd door jeans en heeft heel toepasselijk de naam Denim Wanted. Je ziet dit voornamelijk terug in het design en het kleurgebruik.

Essence make-up Denim Wanted Trend Edition bestaat uit een aantal leuke producten. Als je bijvoorbeeld een mooi lijntje om je oog wilt, kun je daarvoor het glitter oogpotlood gebruiken. Deze is verkrijgbaar in het blauw met glitters. Mocht je liever een penseel gebruiken, dan is de gel eyeliner misschien iets voor jou. De gel eyeliner zit in een potje en het extra dunne penseeltje zorgt voor een mooi dun lijntje. Je hebt de keuze uit zwart of grijs.

Daarnaast heeft de Denim Wanted collectie ook een lipgloss in een erg handige verpakking. Je kunt hem bijvoorbeeld aan je sleutels vastmaken, zodat je hem altijd bij je hebt. Qua kleur is er gedacht aan mensen die van subtiel houden, de witte transparante versie, en aan mensen die van fel houden, de knalroze versie.

Verder bestaat deze Essence make-up collectie ook nog uit 3 oogschaduw paletten. Je kunt kiezen voor de kleuren die jij het mooiste vind en zo je eigen denim stijl creëren. De verpakking vind ik erg origineel. Kies jij voor lichtblauw met zwart, wit met donkerblauw of roze met grijs?

Om nagels te laten schitteren zijn er ook 5 verschillende tinten nagellak. De nagellakjes zijn er in de kleuren zwart, grijs, donkerblauw, lichtblauw en roze. Mijn favoriet is de donkerblauwe, als hij er in het echt tenminste net zo uit ziet als op de foto.

Naast de make-up bevat deze Essence collectie ook nog een aantal denim accessoires. Er is een denim armband en een patch. Op de patch staat I love Denim of Denim Wanted. Van mij had dit er niet bij gehoeven, persoonlijk vind ik het een beetje kinderachtig.