MAC make-up komt in samenwerking met Disney met de Venemous Villains collectie. Deze MAC make-up collectie draait om vier slechteriken, die elk een eigen lijn hebben.


Cruella de Vil
Cruella de Vil kennen we van de film 101 Dalmatiërs. Deze MAC make-up collectie bevat onder andere drie kleuren oogschaduw, daarbij kun je kiezen tussen beige, koper en zwart. Verder is er voor de ogen ook nog een zwarte eyeliner.


Daarnaast bevat de collectie ook een aantal producten voor de lippen. Zo zijn er twee lippenstiften in de kleuren licht roze/zalm en kersenrood. Maar er zijn ook nog twee lipglossen te vinden in de kleuren nude en rood.


Buiten de producten voor de lippen en de ogen, bestaat de Cruella de Vil collectie ook nog uit een poeder blush, in een bruin/roze tint, en een beauty poeder, nudekleurig.


Evil Queen

De Evil Queen, uit Sneeuwwitje, is ook één van de slechteriken. Haar MAC make-up collectie bevat voornamelijk dezelfde producten als de collectie van Cruella de Vil maar dan in andere kleuren. Zo zijn er weer twee lippenstiften, ditmaal knalrood en roodbruin. Lipgloss is er deze keer in de kleuren koraalroze en donkerpaars.


De ogen kunnen we opmaken met oogschaduw in de kleuren licht violet, een bruine tint en heel donkerpaars. Eyeliner kan natuurlijk niet ontbreken in deze collectie, daarom een paarse deze keer.


Ook bevat de collectie nog een beauty poeder en een poeder blush. Zo is de beauty poeder te vinden in de kleur licht roze met goud. Deze keer is de blush opvallender van kleur dan de vorige keer, je vind hem namelijk in de kleur roze.


Maleficent
De MAC make-up collectie van de slechterik uit Doornroosje is toch wel mijn favoriet. Deze collectie is iets anders dan de andere twee. Er zijn twee oogschaduwverpakkingen, maar vier kleuren. Er zitten namelijk twee kleuren in één verpakking. Zo is er één met roze en paars, maar voor de stoerdere meiden is er ook één met blauw en groen.  


De lippenstiften zijn wel heel opvallend van kleur deze keer. Zo is er een paarse variant, maar ook een donkerbruine. Qua lipgloss kun je deze keer kiezen uit licht- en donkerpaars. Verder is er ook nog een roze beauty poeder.


Deze collectie heeft ook nog gedacht aan de nagels want hij bevat drie kleuren nagellak. De eerste is een combinatie van oranje en roze. De tweede lak bestaat uit groen met roze. De derde en laatste lak is een combinatie van goud en paars.


Dr. Facilier 
Misschien dat deze slechterik niet voor iedereen bekend is, hij komt uit de film The Princess and the Frog. Deze keer zijn er weer een aantal poedertjes, ditmaal in de kleuren heel lichtbruin en iets donkerder bruin in combinatie met goud. Pigment is er te vinden in een goudkleurige tint, een roze kleur en een paarse kleur. Alle drie bevatten ze glitters.


Voor de ogen is er een zwarte mascara en twee oogpotlood sticks. De sticks zijn er in de kleuren zwart en bruin. Daarnaast is er ook nog een lipgelee, een soort lipgloss. Deze is zalmkleurig.