Vanavond start op RTL5 de nieuwe Amerikaanse serie Modern Family. De serie gaat over drie gezinnen die samen één grote familie vormen.

Modern Family draait om Jay Pritchett die na zijn scheiding van Dede, getrouwd is met de Colombiaanse Gloria Delgado. Zij heeft al een zoon uit een eerdere relatie, Manny. Uit zijn huwelijk met Dede heeft Jay twee kinderen. Mitchell, zijn enige zoon, is homoseksueel en heeft al vijf jaar een relatie met Cameron. Zij hebben samen een Vietnamees dochtertje geadopteerd, Lily.

Daarnaast heeft Jay ook nog een dochter uit zijn eerste huwelijk. Claire Dunphy is getrouwd met Phil Dunphy en samen hebben zij drie kinderen. Natuurlijk gaat het leven van deze grote familie niet zonder slag of stoot en raken ze verzeild in grappige, maar ook herkenbare situaties terecht.

Modern Family start dinsdag 5 oktober op RTL5 met een dubbele aflevering. De eerste aflevering is te zien zijn om 21:30 uur en de tweede om 22:00 uur. Normaal wordt er maar één aflevering uitgezonden, die begint om 21:30 uur.

Modern Family trailer

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=PyUNRWJg0P8[/pro-player]