Catrice make-up komt voor herfst 2010 weer met een Limited Edition collectie genaamd Expext the Unexpected. Het design vind ik niet echt mooi en een beetje kinderachtig, maar de kleuren vind ik op zich wel leuk.

De Catrice make-up collectie voor deze herfst bestaat onder andere uit drie eyeliners die je aan twee kanten kunt gebruiken. Deze hebben een speciaal draaimechanisme waardoor het makkelijk wordt een mooi lijntje te maken. De eyeliners zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze/paars en geel/groen.

De 5 oogschaduwpaletten bestaan ieder uit 2 kleuren. De ene kleur is een felle, vrolijke kleur die je aan de zomer doet denken en de andere kleur is een sombere herfst kleur. De kleuren combineren goed met elkaar. Je hebt de keuze uit blauw/grijs, felgroen/donkergroen, donkerpaars/zandkleurig, mosterdkleurig/zalm en felroze/zachtroze.

De Catrice make-up collectie bevat ook 3 kleuren lippenstift. Er is een wijnrode, een fuchsia roze en een paarse. Daarnaast is er nog een blush die je wangen een mooie roze tint geeft.

Catrice heeft ook aan de nagels gedacht. Er zijn vier nagellakjes die mooi combineren met de rest van de collectie. Mijn favorieten zijn de zilvergrijze en de donkergroene lakken, de andere kleuren zijn een beetje te fel. Mocht je wel van fel houden, dan kun je kiezen voor de paarse of de roze variant.

De Catrice make-up voor herfst 2010 is niet mijn smaak. Mocht jij het wel leuk vinden, de artikelen zijn al verkrijgbaar bij de Kruidvat.