Het laatste album van de Sugababes is alweer een tijd geleden uitgebracht. Maar in de tussentijd hebben ze niet stil gezeten. Ze hebben namelijk ieder een eigen Sugababes parfum ontwikkeld.

De Sugababes parfums hebben alle drie een eigen naam, Tempt, Tease en Touch. Tempt is een fruitige geur, dit komt waarschijnlijk door de zwarte bessen die erin verwerkt zijn. Doordat het een zwart flesje is, heeft het een beetje een mysterieuze uitstraling. Tease is een zwoel luchtje en meer bedoeld voor ’s avonds. Het flesje is helemaal roze, lekker opvallend. Touch is ook een fruitige geur, dit komt door de veldbessen en de lychee die erin verwerkt zijn. Het laatste flesje heeft een saaie uitstraling, wat komt door de grijze kleur.

Persoonlijk heb ik niet zoveel met de Sugababes, maar misschien dat ik de parfums wel heel lekker vind. Ik ben benieuwd!