Jullie zijn al een tijdje bij elkaar en de sleur is er ingeslopen. Dit is niet wat je wilt, want je wilt niet dat je relatie saai wordt. Maar wat kan je nou doen om je relatie spannend te houden?

Verras hem
Verras hem een keertje opeens met kaartjes voor die ene wedstrijd waar hij het altijd over heeft, of neem hem een keertje spontaan mee op reis. Ook kun je hem verassen door hem een keer op te wachten in sexy lingerie wanneer hij van ze werk komt.

Leer elkaar missen
Als jullie vaak samen zijn, is de sleur bijna onvermijdelijk. Doe daarom wat vaker dingen zonder elkaar. Hierdoor leer je elkaar missen. Als jullie dan weer samen zijn praten jullie meer over jullie ervaringen en ben je sneller geneigd om nieuwe dingen met elkaar te doen.

Ga samen uit
Wat is er nou leuker dan samen eerst gezellig uit eten te gaan, daarna naar een kroeg en dan eventueel ergens gaan dansen? Zo heb je weer lol met elkaar en komt misschien de seksuele spanning weer naar boven.

Praat met elkaar
Er is niets belangrijker in een relatie dan communicatie. Blijf daarom met elkaar praten over van alles en nog wat. Zo kom je ook te weten of je vriend ergens mee zit en als hij ergens mee zit kunnen jullie dit uitpraten.