Veilig over de boulevard lopen is er voor Samantha de Jong, die we kennen als Barbie uit Oh Oh Cherso, blijkbaar niet meer bij. Volgens Showbiznewz.nl heeft zij namelijk vorige week een aantal klappen gekregen.

De daders zouden een aantal Amsterdammers zijn die het niet eens waren met de uitspraken die Barbie in Oh Oh Cherso deed. Barbie heeft in het populaire televisieprogramma onder andere gezegd dat ze niet zo’n hoge pet op heeft van Amsterdammers.

In plaats van een bezoekje aan de Madiwodovrijdagshow, waar zij te gast zou zijn, heeft ze een bezoekje gebracht aan het ziekenhuis. De angst zit er goed in bij Barbie, ze geeft aan het bang te zijn voor de evenementen en geplande optredens.

Filmpje met Barbie over Amsterdammers
[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=VEIiDhwzi0w[/pro-player]