Vorige week was de eerste aflevering van de nieuwe talentenjacht The Voice of Holland op televisie te zien. Wat een veelbelovende binnenkomer was dat!

Wat bij The Voice of Holland zo fijn is, is dat het kaf al van het koren gescheiden is. Zo kunnen we meteen genieten van mensen die wel kunnen zingen. Zoals bijvoorbeeld de grote ontdekking van vorige week Ben Saunders. Drie coaches draaiden meteen al om en ook de vierde was enthousiast.

De coaches zijn Angela Groothuizen, Jeroen van der Boom, Roel van Velzen en Nick & Simon. Zij zijn allen muzikant en weten waar ze het over hebben. Wanneer er meer dan één coach zich omdraait, mag de kandidaat kiezen bij wie hij in het team wil. Uiteindelijk zal iedere coach een team van 14 deelnemers hebben.

Deze week zullen we een aantal oude bekende tegenkomen in The Voice of Holland. Zo zullen we Charlotte ten Brink ook in deze talentenshow terug zien. Zij deed al mee aan Popstars, daar kwam ze tot de kwartfinales. Maar ook Rafaëlla, winnares van Idols 3, gaat het hier opnieuw proberen.

Mijn persoonlijke favorieten zijn Ben Saunders en Esther Nijhove. Maar dat kan natuurlijk altijd nog veranderen. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe aflevering!