Oh Oh Cherso scoort zo goed en daarom denkt de programmadirecteur van RTL erover na een vervolg te maken. Hierin kunnen we de avonturen van de 8 Hagenezen opnieuw volgen, maar deze keer in de sneeuw.

Niet alleen de programmadirecteur van RTL is enthousiast over een vervolg. De Hagenezen zelf zien hier ook wel iets in. Volgens Sniper staan ze wel open voor een feestje in de sneeuw. Sterretje heeft toegegeven dat hij Barbie graag eens op ski’s zou willen zien en waarschijnlijk is hij daarin niet de enige.

Voor wie de beelden uit Oh Oh Cherso nog niet heftig genoeg vond, komt er in november een dvd uit. Deze dvd bevat de scènes die te schokkend waren voor de televisie. Stiekem ben ik best benieuwd naar wat er precies op staat.

Wat is jullie mening over het oh zo populaire televisieprogramma Oh Oh Cherso?