Tegenwoordig komt bijna iedereen met een eigen parfum. Zo kunnen we sinds kort ook een luchtje kopen van het sieradenmerk Thomas Sabo.De Thomas Sabo parfum is een fruitig luchtje en heet Charm Rose. In de geur zit fruit, maar er zijn ook bloemen in verwerkt. Zo is er een heleboel gebruik gemaakt van rozen, er zitten namelijk drie verschillende soorten rozen in. De fruitige geur komt waarschijnlijk door de peach blossom en de clementine nectar die er in zitten.

Het flesje heeft net als het doosje waar het flesje in zit, streepjes op de zijkant. Verder is het flesje lekker simpel gehouden. Ik vind het flesje erg leuk geworden. Dat het in een doosje zit, vind ik ook erg leuk. Want als je de parfum koopt, is het net een cadeautje.  

De Thomas Sabo parfum is verkrijgbaar in 50 ml flesjes voor 49,00. Persoonlijk vind ik dit redelijk duur, dus ik zou hem alleen kopen als hij het echt waard is.