Er zijn veel epileerapparaten, maar uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat deze dingen ontzettend pijnlijk zijn. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar het oude vertrouwde scheerapparaat. Zo heeft Braun de Silk & Soft Ladyshave, met een aantal nieuwe snufjes.

De Silk & Soft Ladyshave van Braun is speciaal ontwikkeld voor het scheren van de wat lastig bereikbare plekken. De ronde en gladde scheerkop moet ervoor zorgen dat je overal bij kunt. Verder heeft het apparaat een Body Adjust Systeem, zodat je nog dichter op de huid kan scheren.

De ladyshave van Braun heeft een EasyGlide kussentje, dat voor een soepel en minder geïrriteerd scheerproces moet zorgen. Ook wordt de huid als het ware glad gestreken door de SoftStrip, zodat je haren goed weg te scheren zijn. Na afloop is het wel de bedoeling dat je benen glad en haarvrij worden.

Voor je benen, oksels en de iets gevoeligere plekken is er een speciaal hulpstuk. Dit beloofd elke hoekje te kunnen bereiken door de ronde vorm van de scheerkop. Ga je nauwkeurig te werk bij je bikinilijn, dan heeft de Silk & Soft de OptiTrim zodat je de boel kan bijwerken. 

Het scheerapparaat is verkrijgbaar in drie verschillende versies, waarbij de één net iets uitgebreider is dan de ander. Dit is doorgevoerd in de prijzen, zo kost de lila ladyshave 54.99 euro, de roze is verkrijgbaar voor 47,99 euro en de blauwe heeft een prijs van 39,99 euro.