Als je vriendin op kamers gaan, is het erg leuk om haar een neem mee pakket voor op kamers te geven. Daar kun je dan alle spulletjes in stoppen, die ze volgens jou echt nodig heeft als ze op kamers gaat.

In het goede pakket vind je dingen waar ze echt niet zonder kan. Waxinelichtjes bijvoorbeeld, die zijn handig voor als de stroom uit valt maar ook erg gezellig. Een vaatwasser zal er vast niet zijn, dus een afwasborstel kan ze vast ook goed gebruiken. Nu niemand haar meer wakker zal maken, is een wekker erg fijn, zo komt ze in ieder geval nog op tijd bij college. Daarnaast een aantal schoonmaakspullen, want de meeste studentenhuizen zijn niet echt heel schoon.

Het stoute pakket bestaat uit spullen die ze absoluut moet hebben nu ze op kamers woont. Neem nou bijvoorbeeld de shotglaasjes, super handig als je een drankspelletje doet. Met de handboeien en het glijmiddel kun je fijn experimenten met je vriendje of een scharrel. Drank en ongezond eten hoort er helemaal bij als je op kamers woont. Handig om een fles te openen is de flesopener en de kurkentrekker. Want het is super vervelend als je drank in huis hebt gehaald en de fles niet open krijgt.

Je kunt natuurlijk een keuze maken, maar je zou de pakketten ook kunnen combineren. Het is maar net wat jij denkt dat jouw vriendin nodig heeft.