Mac komt ook dit seizoen weer met een nieuwe make-up collectie. De collectie voor deze herfst heeft de naam Fabulous Felines gekregen. De collectie, die geïnspireerd is op katten en katachtige, bestaat uit drie kleinere collecties.

 

Mac Fabulous Felines Burmuse Beauty
Dit deel van de collectie is geïnspireerd door de Burmees en dat zie je terug in de kleuren. Er is veel gebruik gemaakt van warme kleuren, zoals brons, goud en olijfgroen. In de Bermuse Beauty collectie is absoluut gedacht aan de lippen. Zo vind je vier lippenstiften, variërend van nude tot donkerrood, en drie lipglossen, in de kleuren roze, bruin en groen. Daarnaast is er ook nog een lipliner in de kleur donkerrood.


De ogen zijn ook weer goed vertegenwoordigd in de Bermuse Beauty collectie. Er zijn drie kleuren eyeliner, donker- en lichtgroen en bruin. Daarnaast is er een oogschaduw palet met daarin de kleuren beige, goud, bruin en groen in combinatie met bruin. Voor een sexy oogopslag is er ook een zwarte mascara.

De Burmese Beauty collectie bevat ook nog een mineralize blush, die is een beetje goudachtig en twee pigments, donkergroen en goud/bruin.


Mac Fabulous Felines Palace Padigreed
De Palace Padigreed collectie lijkt qua productensoorten erg op de Burmese Beauty collectie. Zo zijn er bijvoorbeeld weer drie eyeliners, ditmaal in de kleuren zilver/paars, donker paars/blauw en donkerblauw. Er is weer een oogschaduwpalet, dat bestaat uit deze vier kleuren, donkergrijs, lichtroze, paars en beige.


Voor de lippen zijn er deze keer weer vier lippenstiften en drie lipglossen. De lippenstiften hebben allemaal een roze/paarse kleur en verschillen niet heel erg van elkaar. Er is een roze, een grijze en een donkerrode lipgloss.

De mineralize blush en de twee pigments zien we ook weer terug. Deze keer is de mineralize blush iets meer roze van kleur en de pigments zijn donkerder, ditmaal in de kleuren taupe en donkerbruin.


Mac Fabulous Felines Leopard Luxe
Net als in de andere twee collecties zien weer twee pigments en een mineralize blush. De twee pigmenten hebben deze keer de kleuren nude met een beetje goud en een soort groenachtige kleur met goud gemengd. De mineralize blush is ditmaal perzikkleurig.


Het oogschaduwpalet bevat in deze collectie de kleuren bruin, zwart, beige en oranje/geel. Er is weer een zwarte mascara en er zijn ook weer drie eyeliners. De gele eyeliner springt er echt uit, maar de grijze en de zwarte vind ik iets minder bijzonder.

De Leopard Luxe collectie bevat net als de andere twee collecties drie lipglossen en vier lippenstiften. De kleuren hiervan zijn vrouwelijker dan bij de andere collecties. Zo vinden we deze keer de lippenstiften in de kleuren donkerrood, lichtrood, een soort oranjeachtige kleur en een goudachtige tint. De lipgloss is er in het beige, camel en koraalkleur.