Voor de herfst 2010 make-up collectie van Nars, staat hun muze Daphne Guinness model. Ook hebben ze een oogschaduw naar haar vernoemd, waarvan de paarse tint haar het beste vertegenwoordigt. Verder bevat de collectie heldere, matte en glanzende kleuren.

Nars introduceert hun make-up collectie voor herfst 2010, met de hulp van Daphne Guinness. Als goede vriendin en muze van Francois Nars, is ze gevraagd om het gezicht te zijn van de nieuwe collectie. Volgens Nars is Daphne met haar sexy, uitdagende en klassieke uitstraling de perfecte persoon om de glamour van het oude Hollywood te combineren met een futuristische look.

De make-up collectie van Nars heeft onder andere een nieuwe oogschaduw, in de kleuren paars, geel en bruin. Er zit ook nog een duo variant tussen, met de combinatie van een goud- en grijskleurige oogschaduw. Om je ogen extra te benadrukken is er nog de Palladium Soft Touch Shadow Pencil, in een mooi blauwgroene tint.

Je kunt je lippen zowel met een lipstick als met een lipgloss besmeren, want deze zitten beiden in de herfst collectie van Nars. De lipstick heeft een diep rode kleur en de naam Stawberry Fields van de lipgloss geeft al aan welke tint het heeft.

Als laatste is er nog de nieuwe blush, met een zachte roze-bruine poeder. Volgens Nars geeft deze je wangen een zachte honinggekleurde kus, voor een onschuldige uitstraling.

De prijzen van de producten uit de Nars herst 2010 collectie liggen tussen de 28 en 39 euro.