Maandag 13 september begint het tweede seizoen van Benelux Next Top Model. Dat wordt dus weer genieten van het gekibbel, de make-over en de opdrachten.

Net als in het vorige seizoen van Benelux Next Top Model kunnen de aankomende topmodellen er door middel van allerlei opdracht voor zorgen dat ze in de volgende aflevering zitten. Natuurlijk zal er nu ook weer een make-over plaatsvinden. Over het algemeen worden de meiden daar mooier van, maar af en toe heb ik daar mijn twijfels over.

De presentatie ligt, net als vorig seizoen, in de handen van Daphne Deckers. Persoonlijk vind ik het jammer dat ze Tyra Banks bijna altijd probeert na te doen. In de jury zitten ditmaal Bastiaan van Schaik, Geert de Wolf, Jani Kazaltzia en Mariana Verkerk. Iedere aflevering zal er natuurlijk ook nog een gast jurylid zijn.

Benelux Next Top Model is vanaf 13 september iedere maandagavond van 20:30 tot 21:30 te zien op RTL5.