Over een week begint in de VS het vierde seizoen van Gossip Girl. Seizoen drie eindigde met een nogal schokkend einde. Mocht je nog niet willen weten hoe het verder gaat, lees dan vooral niet verder.

Even opfrissen: Chuck werd in Praag neergeschoten en ligt bloedend op straat, terwijl Serena en Blair in Parijs zijn voor een geweldige vakantie. Nate die op versiertoer gaat om over de breuk met Serena heen te komen en Dan die de schok van zijn leven kreeg toen hij hoorde dat Georgina Spark zwanger van hem is.

In het nieuwe seizoen zullen we een aantal gezichten een paar afleveringen niet zien, zoals Taylor Momsen, die Jenny Humphrey speelt. Zij heeft het momenteel erg druk met haar band. Daarnaast zal Jessica Szhor’s, die de rol van Vanessa Abrams speelt, ook een tijd uit beeld zijn. Dat is omdat zij in de serie naar het buitenland gaat verhuizen om te gaan werken voor CNN. Er zal ook een nieuw gezicht te zien zijn, Clemence Poesy. Zij gaat de rol van het nieuwe vriendinnetje van Chuck spelen.

Hieronder de trailer van seizoen vier. Helaas is niet bekend wanneer en of dit seizoen in Nederland op televisie komt. In de VS begint het vierde seizoen van Gossip Girl op 13 september.

[pro-player width=’560′ height=’350′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=2OYKQLR6MNw[/pro-player]