De make-up collectie van Bobbi Brown voor herfst 2010 heet Denim & Rose. Uit deze naam kun je al afleiden dat het hier gaat om denim en rozen. Zo is de make-up een combinatie van roze en jeans kleuren.

De Denim & Rose herfstcollectie 2010 van Bobbi Brown bestaat uit verschillende producten. De make-up heeft kleuren als, roze, grijs en blauw, die mooi met elkaar te combineren zijn. Dus of je nu in de stemming bent voor vrolijke roze lipjes of de mysterieuze smoky-eyes, het is allemaal mogelijk.

De Denim & Rose Palette heeft alles wat je nodig hebt in één doosje, er zit namelijk oogschaduw, lipgloss en een blush in. De Sparkle Eye Shadow en de Long-Wear Gel Eyeliner hebben een diepe denim kleur, waarmee je een iets andere draai kunt geven aan je smoky-eyes.

De Highlighter pen is bedoeld om je een mooie glans te geven en komt uit in de kleuren, brons, opaal een roze. De Shimmer Lipgloss is verkrijgbaar in een mooie frambozen kleur en de wimpers worden ook verwend met de nieuwe Extreme Party mascara, die niet zwart maar donkerblauw is.

Om er voor te zorgen dat je al deze make-up tot in de perfectie kan aanbrengen, heeft Bobbi Brown een handig setje met kleine borstels voor je ogen, lippen en wangen.

De Denim & Rose collectie voor herfst 2010 is verkrijgbaar bij de Bobbi Brown counters in de Bijenkorf in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. De prijzen voor de make-up variëren van 21 tot en met 69 euro.