De Dare to Wear make-up collectie van MAC staat voor het lef van Lady Gaga. Net als deze ster, is de nieuwe make-up lekker fel en uitbundig. Dus wie net zo’n opvallende look wil als Miss Gaga, zou eens een kijkje moeten nemen naar deze collectie.

De make-up van MAC Dare to Wear is ideaal voor als je een unieke uitstraling wilt creëren, met mooie heldere kleuren. De collectie bestaat alleen uit oogschaduw en lipgloss, maar omdat deze een intense en verpletterende indruk hebben, is dit meer dan genoeg.

De oogschaduw uit de Dare to Wear collectie is maar liefst verkrijgbaar in 12 sprankelende kleuren! Deze bestaan uit verschillende tinten blauw, paars, groen, geel en roze. Ze hebben ook bijpassende namen als, Shock-a-holic, Crazy Cool, Going Bananas, Free to Be en Louder Please. Per stuk kost de oogschaduw 15 euro.

Voor de lippen is er de Dare to Wear Lipglass, die voor een diepe en glanzende kleur moet zorgen. Ook beloofd de make-up al met één laag, genoeg dekking te geven voor de meest onweerstaanbare look. De lipgloss komt uit in 6 verschillende kleuren, die bestaan uit paars, roze, rood en oranje. Voor de Dare to Wear Lipglass van MAC betaal je 17 euro.

De Dare to Wear make-up collectie van MAC is vanaf begin augustus verkrijgbaar.