Het make-up merk Catrice heeft voor de zomer 2010 een limited edition met de naam Caramé uitgebracht. De collectie draait om de Oosterse culturen, wat terug te zien is in de warme kleuren.

De nieuwe  collectie van Catrice bestaat uit lipgloss, nagellak, oogschaduw en gezichtspoeder. De kleuren van de make-up zijn onder andere brons, goud, roze, rood en blauw.  Je portemonnee zal blij zijn met het volgende nieuws, want de producten zijn prima te betalen.

De Oriental Gloss uit de Caramé collectie is een glanzende lipgloss, die verkrijgbaar is in de kleuren Oriental Orange, Spiced Red en Berry Bazaar.

De nieuwe oogschaduw heeft twee verschillende varianten, allereerst is er de Intense Eye Shadow, waaruit je kunt kiezen tussen de matte of glanzende tinten, Silky Gold, Spiced Bronze, Spiced Red en Peacock Blue.

Daarnaast is er nog de Gloriously Smokey Eyes Kit met een 4-kleuren palet. Dan bevat de collectie nog een eyeliner met een lichte glans, in de kleuren brons en blauw.

De nagellak bestaat uit de vier kleuren, goud, bruin, rood en paars. En als laatste is er de Terracotta Powder die je gezicht een bruinere tint moet geven.

De Caramé collectie van Catrice is verkrijgbaar bij het Kruidvat en de prijzen van de make-up liggen tussen de 1,99 en 3,49 euro.