Philips heeft voor de nieuwe SalonDry fohn de hulp ingeschakeld van iemand die alles weet van haar. En dat is Andy Uffels, een wereldbekende en bekroonde haarstilist die jaren heeft gewerkt voor merken als Chloé, Dior, Gucci en Valentino.

Met de nieuwe föhn van Philips moet het nu nog makkelijker worden om je haar te drogen en in model te brengen. Op de site van Philips legt Andy Uffels je uit hoe je met behulp van de SalonDry Control föhn, de nieuwste haartrends kan creëren.  De tips en instructies moeten er voor zorgen dat je kapsel er professioneel gestyled uitziet.

De SalonDry Control van Philips beschikt onder andere over een diffuser, die volume in je haar moet creëren en pluizigheid ervan verminderen. De föhn heeft zes verschillende standen, zowel met warme als koude lucht. De TurboBoost is bedoeld om je haar nog sneller te drogen, zonder extra warmte. De speciale ionenconditioner moet ervoor zorgen dat je haar glad en zacht wordt en niet statisch en beschadigd.

Om de föhn op te bergen, kun je hem op een handige manier ophangen. Aan de onderkant van de handgreep zit namelijk een rubberen haakje, zodat je de föhn thuis of ergens anders niet hoeft te laten rondslingeren. Ook heeft de föhn heeft een afneembare luchtinvoerrooster, zodat je het kunt schoonmaken om verstoppingen te voorkomen.

De SalonDry Control föhn van Philips is verkrijgbaar voor 34,99 euro.