Paris Pretty is de nieuwe make-up collectie voor lente 2010 van Bourjois. De make-up is met haar frisse en vrolijke kleurtjes perfect voor de lente.

De vrolijkheid straalt er gewoon vanaf, zo kleurrijk is de Paris Pretty make-up collectie van Bourjois. De make-up is mooi met elkaar te combineren, bijvoorbeeld voor een natuurlijke en frisse look met de lichtere kleuren. Maar ook voor een opvallend plaatje doet de collectie zijn werk, onder andere door de knallende roze tinten.

Paris Pretty van Bourjois heeft twee kleuren oogschaduw in de collectie, namelijk een citroen gele en goudbruine tint. Deze gaan uitstekend samen met het groene oogpotloodje en natuurlijk met de zwarte mascara.

De make-up collectie zou niet Pretty zijn, als er geen roze in voor kwam. De zachte blush en de felle lipsticks stellen je dan ook niet teleur. Om helemaal compleet te zijn, heeft Bourjois nog een nieuwe nagellak, in de kleuren tangerine en chocolade bruin.