Binnenkort zal de laatste Shrek film te zien zijn in de bioscopen, waar O.P.I op een speciale manier aandacht aan besteed. Het nagellakmerk heeft namelijk de Bright collectie ontworpen, met typische Shrek kleuren.
 
Blijkbaar is O.P.I ook een Shrek fan, aangezien ze voor de nieuwe film Shrek forever after aan het ontwerpen zijn geslagen. Met als resultaat, zes limited-edition nagellakken die de Bright collectie sieren. De lakjes zijn duidelijk gebaseerd op de geliefde personages van de Shrek films. En de kleuren hebben ook elk een bijpassende naam gekregen.

Zo kun je in de Bright collectie kiezen uit de donkerpaarse Funky Donkey, de lavendel nagellak heet Rumple’s Wiggin een de coole blauwe kleur is voor What’s with the Cattitude. Ogre the Top Blue is een donker blauwe tint, Who the Shrek are you? Is een donker groene kleur en Fiercely Fiona staat voor het lichtgroene huidje van deze dame.

De Bright collectie van O.P.I in de stijl van Shrek is vanaf juni 2010 verkrijgbaar, voor de prijs van 13,95 euro per nagellak. Je kunt dan ook een setje met kleine nagellakpotjes kopen, die bestaat uit Who the Shrek are you?, Fiercely Fiona, What’s with the Cattitude en Rumple’s Wiggin, deze kost 17,95 euro.