Hoe het met jullie zit weet ik niet, maar ik kan in ieder geval niet leven zonder mascara. Dus dat MAC er weer een nieuwe bij heeft, genaamd Opulash, lijkt me een berichtje om blij van te worden.

Opulash is de nieuwste mascara van MAC voor zomer 2010 en moet zorgen voor enorme wimpers. Doordat de mascara je wimpers van top tot teen bedekken, volume creëren en extra laten krullen zal ook jij big lashes moeten krijgen.

MAC Opulash heeft een groter mascara borsteltje dan normaal, zodat geen enkel wimpertje nog over het hoofd zal worden gezien. Het smalle topje van de borstel maakt het gemakkelijk om wimpers aan de buitenkant te bereiken, terwijl het bredere stuk de rest beschildert en tegelijkertijd krult. MAC Opulash komt uit in de kleur Bad, Bad Black en heeft een nieuwe formule waardoor de mascara de hele dag blijft zitten.

De modellen op de catwalk, tijdens de New York Fashion Week, kregen al een preview van de mascara. Hun wimpers werden namelijk al lushious gemaakt met de Opulash mascara, omdat MAC de make-up deed voor de shows. Wij zullen helaas nog even moeten wachten, want de mascara is pas vanaf begin juni in de winkels verkrijgbaar en zal 15,00 euro kosten.