Als modegek weet je vast wel dat er een groot verschil is tussen overdag- en avondkleding. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor parfums. Jessica Simpson wil daarom met haar nieuwe parfum Fancy Nights, de rol spelen van avondkleding in je garderobe van geuren.

Jessica Simpson wilde een parfum creëren dat perfect past bij een avondje uit. Volgens Simpson is Fancy Nights een parfum waarmee je in een bepaalde sfeer komt, door de zwoele, rijke en uitdagende geur. Ook laat het parfum een andere kant zien van Jessica’s persoonlijkheid, namelijk haar romantische trekjes.

Fancy Nights is een kruidig parfum, met warme bergamot en Egyptische papyrus die vermengd is met Indonesische patchouli. De geur wordt vergezeld door de Bulgaarse rode roos en de ’s nachts bloeiende jasmijn. Het flesje heeft een donkergroene kleur en is versierd met gouden details.

Fancy Nights van Jessica Simpson is vanaf aankomende zomer verkrijgbaar, in een flacon van 50 ml voor de prijs van 39,95 euro.