Het nagellakmerk Essie brengt voor zomer 2010 een limited edition collectie uit. De vier nieuwe kleuren vallen onder de Resort collectie, die onder het motto ‘Color is a girl’s best friend’ speciaal is ontworpen voor het creëren van een luxe vakantiegevoel.

Essie wilde met de Resort collectie een nagellak ontwerpen, voor iedereen die dol is op tropische bestemmingen. Zodat de chique vakantiegangers, die bekend staan om hun door eiland geïnspireerde looks, een final touch kunnen creëren met behulp van de nagellak.

De nieuwe nagellak collectie van Essie bestaat uit vier kleuren, namelijk de ijsblauwe Lapis of Luxury, de roze Splash of Grenadine, de zandkleurige Playa del Platinum en als laatste de groenblauwe Turquoise & Caicos. Volgens Essie is ‘color a girl’s best friend’, maar ik houd het toch liever bij diamanten.  

De Resort collectie van Essie zit in flesjes nagellak van 15 ml waarvoor  je 13 euro betaalt.