Het nagellak merk Nails Inc. heeft met Diet Coke de koppen bij elkaar gestoken, om nieuwe lakjes voor de zomer te creëren.  De collectie heet Diet Coke City Collection en bestaat uit vier nieuwe kleuren.

De Diet Coke City Collectie is ontworpen met de vier grote modesteden in gedachte, namelijk New York, Parijs, Milaan en Londen. Om hun karakters te laten terugkomen in de nagellak, hebben ze elk een bijpassende kleur gekregen.

New York is de stad die nooit slaapt en waar altijd wel iets te beleven is, dus heeft deze nagellak de een felle roze kleur gekregen. Parijs is met zijn romantiek weergegeven in een diepe paarse tint en het felle Italiaanse temperament van Milan zien we terug in een knalrood nagellakje. De stad Londen gaat er met de trend van het moment vandoor, namelijk een nude tint.

De vierkoppige collectie krijg je gratis als je bij Boots twee 500 ml flesjes Diet Coke koopt. Deze actie loopt van 5 mei tot 30 juni 2010. In Nederland zitten helaas geen Boots winkels, dus zullen wij ze gewoon moeten kopen via Asos voor ongeveer 12,50 euro.