Perfect zittend haar willen we allemaal, maar helaas worden we er meestal niet mee geboren. Maar gelukkig kunnen we moedernatuur wel een handje helpen en daarom zocht ik 3 maal een straightener van Philips voor je uit.

Een straightener is een stijltang die je gebruikt om krullend, golvend en zelfs stijl haar stijl te maken. Een stijltang gebruiken is niet moeilijk, wel moet je het enkele keren oefen voordat je het optimale resultaat hebt. Zorg er ook voor dat je haar schoon en droog is voordat je de straightener gebruikt en spuit na afloop bijvoorbeeld wat haarlak op je haar.

Er zijn heel veel verschillende straightener te koop. Als je van plan bent om het apparaat vaak te gebruiken is het verstandig om er eentje van goede kwaliteit te kopen. Niet alleen omdat deze langer mee gaat, maar ook omdat dit veiliger is. Je wilt natuurlijk niet dat je haar beschadigt of zelfs verbrand. Met de volgende 3 straighteners van Philips hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken.

Philips straightener HP4686


De SalonStyle & Control is geschikt voor lang, halflang en kort haar en maakt je kapsel steil ongeacht of je van jezelf krullen, golvend of stijl haar hebt. In dit apparaat zitten toermalijn-keramische ontkrulplaten waardoor de warmte gelijkmatig over het oppervlak wordt verdeeld waardoor je glad, glanzend en pluisvrij haar krijgt.

De belangrijkste kenmerken van deze straightener zijn:

 • Toermalijn-keramische platen
 • Professionele temperatuur van 230°C
 • Instelbare temperatuurstanden
 • Meedraaiend snoer
 • Aan/uit-indicatielampje
 • Automatische uitschakeling
 • Rubberen handgreep
 • Eenvoudige vergrendeling
 • EHD+-technologie voor meer bescherming en een glanzender resultaat
 • Dubbel voltage voor wereldwijd gebruik
 • Ophanghaakje
 • Hittebestendig etui/stylingmat
 • Prijs €44,99

Philips straightener HP8350


De SalonStraight Pro XL kun je gebruiken voor alle haartypen, maar vooral bij lang, dik haar is het resultaat geweldig. Dit model is voorzien van de keramische platen en van digitale temperatuurinstellingen. Hiermee kun je snel de juiste functie selecteren en de stijltemperatuur aanpassen via het digitale display.

De belangrijkste kenmerken van deze straightener zijn:

 • Digitale temperatuurinstellingen
 • Keramische platen
 • Extra brede platen voor betere resultaten met lang of dik haar
 • Professionele temperatuur van 220°C
 • Zeer snel op temperatuur
 • EHD+-technologie voor meer bescherming en een glanzender resultaat
 • Eenvoudige vergrendeling
 • Automatische uitschakeling
 • Meedraaiend snoer
 • Dubbel voltage voor wereldwijd gebruik
 • Prijs €54,99

Philips straightener HP4666


De SalonStraight Sonic kun je gebruiken als je lang of halflang haar hebt. Door de keramische nano-diamond-platen valt je haar soepel en krijgt het glans. De straightener is binnen 30 seconden al klaar voor gebruik en dat samen met de Sonische technologie zorgt er voor dat je een professioneel resultaat krijgt in 30% minder tijd.

De belangrijkste kenmerken van deze straightener zijn:

 • Sonische technologie
 • Keramische nano-diamond-platen
 • Digitale instellingen
 • Zeer snel op temperatuur
 • Professionele temperatuur van 230°C
 • EHD+-technologie
 • Eenvoudige vergrendeling
 • Automatische uitschakeling
 • Meedraaiend snoer
 • Hittebestendig etui
 • Prijs €64,99