De make-up collectie van NARS voor zomer 2010, is geïnspireerd op het karakter Sèverine, gespeeld door Catherine Deneveu, in de iconische film Belle de Jour. Met als resultaat een elegante en frisse make-up collectie.

De nieuwe make-up van NARS is speciaal gemaakt om de natuurlijke schoonheid van alle vrouwen te benadrukken, ongeacht hun huidtype. De make-up zorgt voor een gezond blosje op het gezicht en de verschillende heldere kleuren zijn mooi met elkaar te combineren.

De collectie van NARS bestaat uit een nieuwe lipstick in de tint rood, de lipgloss heeft een kleur die niet mijn voorkeur heeft, namelijk bruin. De oogschaduw van NARS komt uit in een duo van oceaan blauw en glitterend turkoois, de andere oogschaduw heeft één kleur en dat is chocolade bruin.

Verder heeft NARS nog een nieuwe blush in een zachte perzik tint, die een lichte glinstering op de wangen creëert. De nagellak uit de zomercollectie heeft een mooie champagne gouden kleur, die beloofd extra lang te blijven zitten. En als laatste is er een abrikoos gekleurde make-up stick, met een multifunctioneel gebruik.