De laatste aflevering  werd onlangs uitgezonden in Amerika en moet je zeker gaan kijken. Vooral om de reacties te zien van Heidi’s familie, als ze het resultaat van haar plastische ingrepen komt laten zien.

De laatste aflevering van The Hills zit vol met drama, roddels en confrontaties. Zo ook met Heidi die haar familie bezocht in Colorado, om haar nieuwe uiterlijk te onthullen. Heidi heeft namelijk meerdere plastische ingrepen laten doen, die een spraakmakend resultaat opleverden.

Haar moeder barstte dan ook meteen in tranen uit, toen ze de nieuwe Heidi’s zag. Eenmaal op de bank kreeg moeder Darlene te horen hoe haar dochter zich had laten toetakelen en was niet bepaald blij. Zo zei ze dat ze het niet mooi vindt hoe Heidi er nu uitziet, maar dat ze er helaas niks meer aan kan doen. 

Toen het hele gezin uit eten ging kreeg Heidi nog eens van ze te horen hoe erg ze haar nieuwe verschijning vinden. Het leek erop alsof Heidi 100% achter haar keuze stond en het haar niet zoveel kon schelen wat anderen dachten. Totdat ze haar burger niet meer kon kauwen, vanwege de operatie aan haar kaken, waarop haar moeder vroeg of het eten in een blender moest? Toen werd het Heidi allemaal even teveel en begon ze te huilen.