NARS komt binnenkort met een nieuwe Pro Prime lijn, die gemaakt is om je huid zacht en glad te maken en om je make-up beter te laten zitten. Niet alleen de nieuwe make-up verdient aandacht, maar ook Marcel de hond als model van de campagne.

De Pro Prime make-up van NARS voor 2010 geeft je een voorsprong om je make-up tot een perfect resultaat te brengen. Er komen twee nieuwe producten uit, als eerste is er de Skin Smoothing Face Prep. Dit is een lichte poeder die je kunt gebruiken om oneffenheden weg te werken, zoals rode vlekjes. De poeder bevat geen parfum en is dus geschikt voor een gevoelige huid.Het tweede nieuwe product is de Smudge Proof Eyeshadow Base, die zoals de naam al zegt vlekken helpt voorkomen. Je oogschaduw zal dus niet meer gaan samenplakken op je ooglid of over heel je gezicht gaan zitten.

Het model voor de campagne van Pro Prime is nu niet bepaald een schoonheid. Het is namelijk Marcel, de Franse buldog van Francois Nars. Deze hond is namelijk één van de grote liefdes in het leven van de ontwerper en is geen onbekend gezicht in de modewereld. Ook leuk is de passende slogan voor de campagne, namelijk More than a Pretty Face.