De collectie van Esprit voor zomer 2010 heeft verschillende stijlen, maar is in zijn geheel lekker kleurig en vrolijk. Je kunt er van alles vinden, van kleding tot accessoires en schoenen.

De nieuwe zomercollectie van Esprit heeft een breed assortiment aan kleding, met een casual en trendy stijl. De skinny jeans is gelukkig nog steeds aanwezig, maar moet helaas ook plaats maken voor de harembroek. De topjes, T-shirts en vestjes komen in verschillende soorten en talloze kleuren voor.

Bij de schoenen zien we veel Romeinse sandaaltjes, ballerina’s en pumps. De kleuren bestaan onder andere uit bruin, zwart, wit, blauw en paars, ook hebben de schoenen leuke kwastjes en strikjes op de neus. De sieraden zijn ge├»nspireerd op de natuur, met mooie parels, stenen en kralen meet veel paars, blauw en bruin.

Mijn favorieten uit de zomercollectie van Esprit zijn de wat langere topjes en tuniekjes, die een beetje wijd uitvallen en zacht roze en lila kleuren en streepjes- en bloemenprints hebben. Maar er zijn nog zo veel meer artikelen die vast ook bij jou in de smaak zullen vallen, dus als ik jou was zou ik gewoon een kijkje gaan nemen bij Esprit.