Het gaat goed met de carrière van Leighton Meester. Zo speelt ze niet alleen Blair Waldorf in de populaire serie Gossip Girl, maar is binnenkort ook te zien als het nieuwe shampoomeisje van Herbal Essence.

Leighton Meester zal te zien zijn in de campagnes van Herbal Essence, die ook op hun website en op haar facebook pagina zullen verschijnen. Leighton zelf is al een tijdje fan van het merk en is gek op de shampoo Tousle Me Softly, die wonderen doet voor haar steile lokken.

De actrice heeft de deal in eerste instantie te danken aan haar prachtige haardos, maar misschien heeft haar goede vriend Charles Baker Strahan er ook iets mee te maken. Hij is namelijk niet alleen haar haarstilist, maar ook die van Herbal Essence. Maar op zich maakt mij dit niet zoveel uit, want ik ben een fan van Leighton Meester en ik gun het haar van harte.