Het lijkt erop alsof al dat photoshoppen van foto’s in tijdschriften nu eindelijk een beetje stopt. De Amerikaanse Marie Claire volgt het voorbeeld van andere bladen en heeft Jessica Simpson zonder make-up op de cover gezet.

Voor de komende mei editie van de Amerikaanse Marie Claire is Jessica Simpson gevraagd voor een make-up vrije shoot, waarvan de foto’s ook niet bewerkt zullen worden. Dus ‘what you see is what you get’. De Harper’s Bazaar, Franse Marie Claire en Elle hebben de trend in beweging gebracht door al eerder een soortgelijke fotoreportage te doen.

Jessica Simpson zal op de cover en in het blad te zien zijn en ook vervult ze de rol van beautyeditor. De Marie Claire heeft de blondine onder andere gevraagd omdat ze momenteel bezig is met het tv-programma The Pice of Beauty. En doordat ze de laatste tijd veel kritiek over zich heen heeft gekregen, doordat ze wat kilootjes is aangekomen. Jessica Simpson wil met deze fotoshoot laten zien dat puur natuur ook prachtig is. Ik zeg you go girl!