Zoals kunstenaars verf gebruiken, gebruikt MAC make-up. Beiden hebben een creatieve geest en een wit doek nodig om te kunnen beginnen. Met als resultaat de MAC Prep For Colour make-up collectie.

De nieuwe make-up collectie van MAC zorgt voor een goede basis, met de Prep + Prime Skin Bringhtening Serum voor een egale huid. De Prep + Prime Face Protect beschermt je tegen de zon, met zonnefactor 50. Verder heeft MAC een nieuwe knalroze lipgloss en oogschaduw, in de kleuren beige, bruin en pruim.

Ook handig is de Prep + Prime Fortified Skin Enhancer, die de huid egaal maakt en laat stralen. Doordat het product licht en onzichtbaar is, kan het onder je foundation of poeder gedragen worden. Het resultaat is een natuurlijk en perfecte look. Er zijn drie varianten, namelijk de Illuminate brengt wat kleur aan een bleek gezichtje, de Neutralize verzacht roodheid in het gezicht en Adjust laat een doffe huid stralen.

MAC Prep For Colour is verkrijgbaar vanaf 8 april 2010.