Gisteravond werd de eerste aflevering uitgezonden van de realityserie Running in Heels. Drie meiden lopen stage bij het Amerikaanse blad Marie Claire en dat verliep al tijdens hun eerste werkdag niet geheel vlekkeloos.

De meiden Ashley, Samantha en Thalita beginnen hun stage bij Marie Claire in New York. Ze hebben totaal verschillende karakters, die dan ook met elkaar blijken te botsen. De tv-serie Running in Heels liet tijdens de eerste aflevering zien waar de meiden vandaan komen, hoe ze elkaar ontmoeten en waar ze komen te werken.

Van wat ik gisteren heb gezien, kan ik zeggen dat ik het een leuke serie vind die ik zeker blijf volgen. Running in Heels geeft een goed beeld van hoe de meiden hun weg proberen te vinden bij Marie Claire. De serie komt realistisch over, omdat de eerste werkdag van de stagiaires niet van een leien dakje gaat en moeten ze serieus hun best doen. Ook is Running in Heels een perfecte manier voor meiden zoals ik, die graag bij een modeblad zouden willen werken, om een kijkje achter de schermen te nemen.

De tv-serie Running in Heels is elke maandag te zien om 22.55 uur, op RTL 5.