De nieuwe realityserie, Running in Heels, laat de hectische wereld zien van mode, ego’s en feestjes. De serie zal vanavond voor het eerst op RTL 5 worden uitgezonden.

De Amerikaanse editie van het maandblad Marie Claire wordt gemaakt in New York, waar redacteuren als de bekende Nina Garcia, marketeers en assistenten iedere dag hard werk om het tijdschrift goed in elkaar te zetten. De realityserie Running in Heels zal dan ook laten zien, hoe zij zich staande houden in de modewereld.

In de serie draait het om drie jonge vrouwen die stage komen lopen bij Marie Claire. Ze zijn voor het eerst in New York waar ze samen zullen werken en wonen. Ashley komt uit Washington D.C., Talita is op en top L.A. en Samantha is geboren en getogen in Wisconsin. Nog voordat ze elkaar ontmoet hebben, weten ze al dat ze geen beste vriendinnen zullen worden.

In de eerste aflevering ontmoeten de drie stagiaires elkaar en zien we dat Ashley en Talita elkaar niet uit kunnen staan. Zo neemt Talita haar hondje mee naar de redactie, terwijl ze weet dat Ashley een hekel heeft aan honden. Ik ben benieuwd wat de rest van hun samenwerking met zich meebrengt.

Running in Heels is vanavond te zien om 22.55 uur, op RTL 5.