Dat Kate Moss een liefhebster is van vintage, blijkt maar weer uit de naam van haar nieuwste parfum. De geur heet Vintage en past perfect bij het creëeren van je eigen unieke stijl.

Kate Moss heeft zich voor haar nieuwe parfum Vintage laten leiden door de opmerkelijke schoonheid en geschiedenis van vintagestukken. Ze vindt het geweldig dat elk voorwerp een eigen verhaal vertelt en door een simpel modern tintje weer modieus kan worden gemaakt. In Kate ’s persoonlijke stijl, van klassiek gecombineerd met eigentijds en in haar werk als modeontwerpster, komen vintage invloeden dan ook vaak terug.

Het parfum Vintage van Kate Moss heeft een samenstelling van fruitige- en oriëntaalse bloemennoten. De top is opgebouwd uit opwekkend roze peper, witte fresia en frisse mandarijn. De heliotroop bundeld zijn geur samen met jasmijn en amandelbloem, terwijl de tonkaboon, vanille en huidmuskus zorgen voor een warme, zwoele afsluit.

Het flesje van het parfum Vintage is zeker in stijl, met een ouderwetse uitstraling door het groen- achtige rookglas. De geur is verkrijgbaar in een flacon van 15, 30 en 50 ml verpakking kost ongeveer €19,50. Daarnaast is er ook een showergel van 200 ml, voor €12.