Wij meiden kunnen nog wel eens vallen voor foute mannen die eigenlijk helemaal niet goed voor ons zijn. Ik heb een lijstje opgesteld van 5 typische foute mannen. Ren snel weg als jij er eentje date!

De egoïst
Hij belt jou op wanneer jullie afspreken, hij bepaalt waar jullie heen gaan, kortom hij bepaalt alles en heeft totaal geen oor naar jouw behoeftes. Dit zegt eigenlijk al genoeg, hij is nu niet geïnteresseerd in je dus over een maand ook niet. Je kunt dit beter beëindigen.

Moederskindje
Elke keer in het gesprek komt zijn o zo geweldige moeder voorbij. Hij vertelt hoe zijn moeder zijn kleding heeft uitgekozen voor de date enz. Weet dat als je een relatie aangaat met deze man, je waarschijnlijk heel wat problemen gaat krijgen met zijn moeder, omdat zij jou ziet als concurrentie.

De ex
Je date heeft nog nauw contact met al zijn exen. Tijdens de date ontvangt hij smsjes en telefoontjes van 1 van zijn exen, en hij heeft vaak geen tijd voor jou omdat hij naar zijn ex moet. Ik zeg maar 2 woorden: Ren weg!

De gierigaard
Hij zoekt een goedkoop restaurantje uit, hij wil een gratis parkeerplekje en hij moet er niet aan denken om fooi te geven. Luister, als de eerste date al zo loopt, kun je maar beter snel weggaan want hij is duidelijk niet echt een levensgenieter.

Allemansvriend
Dit type ken je vast wel. Je hebt hem nooit voor jezelf, want hij is altijd met zijn grote groep vrienden. Hierdoor heeft hij nooit oog voor je. Ga ook geen relatie met hem aan, want hij heeft gewoon geen interesse in je.