Havaianas keert elke zomer weer terug om onze voeten de Braziliaanse soul te geven waarmee we avonden lang kunnen dansen, wandelen langs het strand en een caipirinha bestellen aan de bar. Helaas konden we onze geliefde Havaianas alleen maar dragen in de zomer, maar gelukkig komt daar nu verandering in!

Havaianas heeft speciaal voor ons de Soul Collection bedacht. Niet alleen vinden we de bekende slippertjes terug, ook sneakers, espadrilles en ballerina’s komen voorbij in deze collectie. Heerlijk, zo kunnen we al met Havaianas aan onze voetjes lopen als het nog geen eens zo heel warm is.

Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot ik mijn voeten in een mooi paar ballerina’s of slippers kan laten glijden. Kom maar op met die wandelingen langs het strand en avonden lang dansen. Met een caipirinha in mijn hand en Havaianas aan mijn voeten kan ik alles aan.