Je kent vast The Real World, een show die vroeger te zien was op MTV, nog wel. Maar wat voor show krijg je als je een stel asociale, nepgebruinde en opgepompte mensen in 1 huis zet? Drama, drama en nog eens drama. Ik stel aan je voor: Jersey Shore!

Jersey Shore is een show waarin 8 verschillende mensen uit Amerika hun zomer gaan vieren in een strandhuisje aan de Jersey Shore. De Jersey Shore is altijd al een populaire vakantieplek geweest voor de Italiaanse/Amerikaanse jongens en meisjes.

De cast bestaat uit 4 jongens en 4 meisjes. Sommige hebben nogal aparte namen zoals: JWOWW, The Situation en Snooki. Allemaal zien ze er het zelfde uit, de meisjes hebben lang donker haar, een fake-tan, grote (nep) borsten en kleden zich echt als strippers. De mannen zijn allemaal gespierd en hebben ook een fake-tan en een overvloed aan kapsones.

Er is een benaming voor dit “soort” mensen, de mannen worden Guido’s genoemd en de vrouwen worden Guidettes genoemd. Ook leven ze met 1 bepaald motto, namelijk: GTL. Dit staat letterlijk voor: Gym, Tanning, Laundry.

De groep mensen hadden elkaar nog nooit ontmoet, maar dat houdt de pret echt niet tegen. Bijna in elke aflevering gaan ze uit naar de disco’s en de dingen die daar gebeuren maken de show echt geweldig. Denk bijvoorbeeld aan dingen als: vreemdgaan, dronken worden, gevechten en nog veel meer van dit soort drama’s.

De Jersey Shore zal vanaf 21 maart te zien zijn op MTV. Maar de echte fans, waaronder ik, hebben de hele serie natuurlijk allang online gezien!Je kunt het je bijna niet voorstellen wat voor show dit is, één en al drama en sensatie! You’ll either hate it or you’ll love it.