Het sieradenmerk Dolce Luna bestaat al 10 jaar. Speciaal daarvoor heeft Dolce Luna een limited edition Silver collectie uitgebracht.

De limited edition Silver collectie bestaat uit prachtige wishboxes, Boedha’s, vintage look must-haves en diertjes zoals kolibries, uiltjes, vlinders en libelles. De ontwerpen in deze Silver collectie zijn geïnspireerd door verschillende godsdienstlelijke invloeden, antieke sieraden van grootmoeder en de bijzondere vogels die zich bevinden in de natuur.

Een wishbox is en bewerkte zilveren hanger die in verschillende religies wordt gebruikt om je op de geest te richten van je dromen of wensen. Op die manier word je liefde en geluk toegewenst. Wanneer jij je dromen en wensen op een stukje papier schrijft en deze in de wishbox stopt, zullen deze uitkomen.

De sieraden van Dolce Luna worden door heel Nederland verkocht.