Zelf ben ik een grote fan van glimmende sieraden. Ik ben dan ook erg blij dat Swarovski zijn nieuwe collectie heeft uitgebracht. Zo te zien hebben ze zich laten inspireren door de onderwaterwereld.

De Swarovski zomercollectie bestaat uit armbanden, ringen, kettingen en oorbellen. De invloeden komen overduidelijk uit de onderwaterwereld. Zo zien we krabben als hanger aan kettingen, schelpen voor in je oren en visjes als ringen.

De bedelarmbandjes zijn er natuurlijk ook weer. Dit keer met nieuwe bedeltjes waaronder een geel badeendje en een sterretje.

Het leukst aan de collectie zijn de rode visjes. Waarschijnlijk komt dit door de kleurencombinatie, rood en goud doen het nou eenmaal vaak goed samen. Het rode visje doet een klein beetje dom aan, dit komt denk ik door zijn grote ogen.

Ik ben niet echt weg van deze collectie. Het is wel leuk alleen had ik meer verwacht van Swarovski. De zomerse onderwater collectie kun je nu al kopen.